KIWI MED SKAL
Naturell yoghurt med jordgubbar, kiwi med skal (!) och solroskärnor. WHAT tänker ni? Varför lämnar du skalet på? Egentligen har jag aldrig testat detta, men har hört att man ska lämna skalet på. SÅ nu ska det testas, tänkte jag.. Och det smakar ju egentligen inget mer och man känner inte av det "håriga" skalet heller.
Varför ska man lämna skalet på då?
Kiwiskalet innehåller tre gånger så mycket fibrer och antioxidanter som fruktköttet. Dessutom sitter C-vitaminer precis under skalet, som lätt går förlorade om man tar bort skalet.
Varför ska man lämna skalet på då?
Kiwiskalet innehåller tre gånger så mycket fibrer och antioxidanter som fruktköttet. Dessutom sitter C-vitaminer precis under skalet, som lätt går förlorade om man tar bort skalet.

skriven
Oj, jag har aldrig tänkt att man ens "kan" äta skalet..! Föreställer mig att det ska kännas strävt i halsen.. Men kanske skulle testa då :) Men man måste väl skölja dem ordentligt då, för antar de är besprutade.