Lär känna mig TAG

Blev nominerad av Felicia att göra en "lära känna mig-tag". Såhär fungerar jag: 

Vid matbordet?
Den som äter långsammast av alla. När alla andra är färdiga har jag halva tallriken kvar... Kan bero på att jag pratar mycket. 

På nattklubben?
Den som tar hand om alla. Speciellt fästmannen och vänner. Nu för tiden är jag ganska lugn på nattklubben, och vill gärna gå hem redan kl 1-2 på natten. 

På stranden?
Den som försöker få så mycket sol som möjligt, pressar i timmar... 

På efterfest?
Haha, jag hänger ju som sagt aldrig på efterfest längre.. Så länge jag känner mig pigg hänger jag med på efterfest, och då brukar jag oftast sjunga och dansa... Men det var för.. 5-6 år sedan.

I klädbutiker?
Den som hittar det mesta och de dyraste plaggen. Oavsätt affär. Shop-a-holic in a nutshell.

Hemma hos andra?
Om det är någon jag känner bra så känner jag mig som hemma och hjälper gärna till. Om det är hos någon bekant så håller jag lägre profil men frågar gärna om hjälp vid t.ex. en matbjudning. 

I sängen?
Den som somnar först. Jag är ingen kvällsmänniska. Morgonmänniska (!!!) :D Men sådär annars den som gärna vill hålla om både fästman och hund före jag somnar. 

På flygplan?
Den som gärna vill sitta vid fönstret och kika ut och seren massa häftiga saker. Som ett litet barn. 

Hemma en chilldag?
Oj.. Det beror på. Ibland kan jag få för mig att jag bara vill ligga på soffan, ibland får jag fnatt och kör in till stan på pizza eller ibland gör jag egen. Beror på vilket mode och vad man gjorde dagen före.. ;)

I ett förhållande?
Den stärkande och positiva (den som ser till att ge många komplimanger och stärkande ord...) Och den som har börjat gilla att laga mat. Mycket intressanta och nya recept helst. SÅ kul!

På morgonen/kvällar?
På morgonen kan jag gå ut direkt och gå på långpromenad, göra skoluppgifter, ringa ärenden.. 
På kvällen är jag den som ligger i soffan och halvsover..